Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

 

Voluntariatul este una dintre activitățiile pe care fiecare companie ar trebui să le implementeze. La libera latitudine a angajațiilor, însă dacă aceștia vor să o facă mi se pare normal ca firma să le oferă oportunități și modalități prin care să se implice. Noi susținem două cauze ca și companie: copiii și Asociația Tandem - organizație care se ocupă cu activități pentru persoane cu deficiențe de vedere. Pentru copii adunăm din timp în timp bani și cumpărăm lucrurile necesare pentru o clasă de prichindei - aici e domeniul colegei noastre de la comunicare - o persoană cu adevărate abilități magice când vine vorba de a interacționa cu juniori. 

Pentru cei de la Tandem în perioada aceasta testăm și montăm beaconi. Ce este un beacon? Este un dispozitiv sonor care cu ajutorul unei aplicații pentru telefonul mobil îi semnalează utilizatorului unde este trecerea de pietoni, stația de metrou sau de autobuz. De asemenea, cele instalate pe mijloacele de transport în comun avertizează persoana că tramvaiul, autobuzul sau trenul au ajuns în stație. Testarea se face la birou de către doi colegi, și atunci când pot mă alătur lor. Astfel cu aplicația mobilă, verifică conexiunea dintre beacon și telefon, iar atunci când cele două se conectează beacon-ul începe să sune. Nu vă închiuiți acum că seamănă cu alarma de incendiu însă este ușor sesizabil, mai ales pentru o persoană cu deficiență de vedere.  

După ce erau împărți în două grupe, funcționabili și nefuncționabili, cei optimi sunt inscripționați cu datele proiectului. Una dintre cele mai migăloase operațiuni, la care fiul meu cel mai mare este maestru. E foarte dificil ca pe o suprafață ușor curbată și circulară să lipești un abțipild fără bule de aer deoarece acestea ar putea perliclita integritatea inscripționării atunci când beaconii sunt supuși la intemperiile vremii, dar al meu au o răbdare de fier! Și atunci când fac QA (cum mai glumesc colegii pe seama mea) mă bucur să văd că deși este un proiect de voluntariat fiecare dintre cei implicații dau 100% atât în zona de testare, cât și în zona de marketing.

Unul dintre colegi a venit cu gașca în weekend și au ajutat la montarea prin București a dispozitivelor, cu o scară, un ghiozdan plin și mulți șoricei au luat la bătut bulevardele plini de voie bună. Sincer, deși gașca mea a făcut acest lucru destul de des, mi-a crescut inima de mândrie să văd că un om din echipa mea a decis să facă asta și să mobilizeze și prietenii. Am mers mereu pe principiul să fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume - și aceasta începe de acasă sau de la birou, cu fiecare dintre noi.

 

De ce să alegeți o companie de outsourcing IT din România?

Atunci când alegi o companie de outsourcing software din România, vei avea acces la o plajă largă de dezvoltatori de software foarte bine calificați în utilizarea de tehnologii, cum ar fi Java, Oracle, C ++, .NET sau BI (Business Intelligence). România se clasează printre primele destinații de outsourcing de software din lume datorită costurilor relativ scăzute ale forței de muncă, abilităților excelente de limbi străine și a învățământului tehnic de înaltă calitate - oferind astfel o calitate înaltă a serviciilor indiferent că vorbim despre dezvoltarea, testarea sau întreținerea de software. O colaborare cu noi îți va aduce soluții gândite în afara cutiei, accesul la o rețea de colaboratori cu performanțe pe diferite tipuri de proiecte care îți vor aduce beneficii pe partea de reducere de costuri, timp sau mașini. Încă nu am găsit provocarea la care să nu venim cu soluții, dă-ne un email și îți răspundem în 48 de ore cu propunerea noastră.

e-Geist

Parteneri

CapGemini
COAL IT
INCRYS
EEU SOFT
Fdlr
Anis

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Register now


Vino în echipa noastră:

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:  or   Login

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:

×