Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

 

 

Dacă ai ajuns aici, sigur te întrebi oare ce este Outsourcing-ul și cum te poate ajuta pe tine sau compania ta.

 

Definiția din dicționar este următoarea: Outsourcing-ul (externalizarea) reprezintă strategia sau procesul prin care o organizație încredințează sau deleagă parte din producție, departamante, etc către entități externe (alte organizații / companii).

 

În domeniul IT se poate externaliza tot departamentul IT către o companie specializată sau doar anumite proiecte (ex: partea de testare a unui produs software, auditul de securitate cibernetică, etc). Pe piața din Europa, adică și România, externalizarea are ca țintă mai mult proiectele, sau părți din anumite proiecte, în defavoarea externalizării unui întreg departament.

 

Țara noastră, ca multe alte țări din Europa de Est, concurează cu India și China pe piață de outsourcing a proiectelor IT pentru clienți din țări ca SUA sau Europa de Vest. Externalizarea este o industrie cu o cifră de afaceri de 50+ miliarde de dolari anual, și este în creștere de la an la an.

 

Principalul motiv pentru care o companie decide să externalizeze o parte dintre operațiunile ei (proiecte, aplicații, departamante, etc.) vine din nevoia de a reduce costurile. Un alt motiv îl reprezintă nevoia de a accesa expertiza oferită de compania de outsourcing într-un anumit domeniu (ex: dezvoltarea software sau testarea aplicațiilor)

 

Beneficiile aduse de externalizarea IT:

* Soluții specializate, complete, la un nivel profesionist.

* Eficientizarea costurilor cu o reducere cuprinsă între 30%-60%.

* Accesul la resurse, tehnologii moderne și expertiză.

* O calitate mai mare a produselor.

 

Găsirea companiei potrivite pentru a externaliza o parte din afacerea ta, este în același timp un lucru ușor, o cercetare în motorul preferat de căutare, va aduce o mulțime de rezultate. Dar în egală măsură poate fi și o alegere destul de grea, trebuie ținut cont de experiența companiei alese, de ce oferă și la ce preț, deoarece ținta ta este eficientizarea costurilor și asigurarea calității, în egală măsură - așa că atunci când iei decizia aceasta fii sigur că partenerul de business ales va bifa toate cele necesare unei colaborări bune și pe termen lung.

De ce să alegeți o companie de outsourcing IT din România?

Atunci când alegi o companie de outsourcing software din România, vei avea acces la o plajă largă de dezvoltatori de software foarte bine calificați în utilizarea de tehnologii, cum ar fi Java, Oracle, C ++, .NET sau BI (Business Intelligence). România se clasează printre primele destinații de outsourcing de software din lume datorită costurilor relativ scăzute ale forței de muncă, abilităților excelente de limbi străine și a învățământului tehnic de înaltă calitate - oferind astfel o calitate înaltă a serviciilor indiferent că vorbim despre dezvoltarea, testarea sau întreținerea de software. O colaborare cu noi îți va aduce soluții gândite în afara cutiei, accesul la o rețea de colaboratori cu performanțe pe diferite tipuri de proiecte care îți vor aduce beneficii pe partea de reducere de costuri, timp sau mașini. Încă nu am găsit provocarea la care să nu venim cu soluții, dă-ne un email și îți răspundem în 48 de ore cu propunerea noastră.

e-Geist

Parteneri

CapGemini
COAL IT
INCRYS
EEU SOFT
Fdlr
Anis

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Register now


Vino în echipa noastră:

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:  or   Login

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:

×