Please select your page
  • Slide
  • Slide
  • Slide
  • Slide

Acasa

De ce să alegeți o companie de outsourcing IT din România?

Atunci când alegeți o companie de software outsourcing din România, veti avea acces la o plaja larga de dezvoltatori de software foarte bine calificați în utilizarea de tehnologii, cum ar fi Java, Oracle, C ++, .NET sau BI (Business Intelligence). De asemenea, puteți găsi o gamă largă de servicii care contribuie la succesul afacerii dumneavoastra: software-ul de dezvoltare outsourcing, software de testare outsourcing, outsourcing de software de întreținere și mai mult. România se clasează printre primele destinații de outsourcing de software din lume din cauza costurilor relativ scăzute ale forței de muncă, abilități excelente de limbi străine și a învățământului tehnic de înaltă calitate.

e-Geist

Our Partners

CapGemini
COAL IT
INCRYS
EEU SOFT

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Register now


Vino în echipa noastră:

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:  or   Login

Putem să îți promitem un mediu de lucru plăcut și prietenos, sau putem să îți spunem adevărul: sunt zile cu termene limită, în care vrei să îți iei câmpii însă peste care treci cu ajutorul colegilor și a râsetelor care se propagă în echipă. Team-building-urile sunt lipsite de clasicul joc și debriefing. Și cererile partenerilor noștri variază de la ușor la „am nevoie de ajutor!”. Așa că dacă vrei să intri în echipa noastră, trimite un semn completând următoarele câmpuri:

×